Elromlott a laptop billentyűzete?
Sikerült ráöntenem a kávémat a laptop mellé(jobb alját érte csak, de behülyült a billentyűzetem.
Ha "e"-t nyomok ezt érzékeli: e+
Ha "c"-t nyomok ezt érzékeli: Egy c betű, és nyom egy entert
Ha "space"-t nyomok ezt érzékeli: - (egy spa
ce és egy kötőjel
Remélem nem rontottam el véglegesen
És ezt itthon nem lehet szétszedéssel megoldani, kitisztítani?
ASUS X555L
A laptop típusa
De meglehet oldani szétszedéssel és új billentyűzettel. A folyadék szétmart pár dolgot és összekavarodtak a dolgok. Barátnőm gépe nagyon hasonlóan járt, sör löttyent bele, onnantól bizonyos gombnyomásokra extra gomokat ütött le.
Ha a lehető legolcsóbban akarod megúszni akkor orosz billentyűzetet már 4000ft alatt kapsz.
Annyi, hogy pár ciril betű van rajta, de minden gomb a helyén, és billentyűzet matricával meg át lehet címkézni.
Miből gondolod hogy elromlott? Kutya baja :D
Nézz vaterán ilyen tipusú billentyűzetet, vagy hasonló bontott gépet. Esetleg megpróbálhatod megtisztítani.
Köszönöm a válaszokat!
Bevittem inkább egy szervízbe, majd kiderül,hogy mekkora baja lett végül.
Grafikus munkákat végzek, reggel meg még nem vagyok annyira toppon, hogy rendesen tudjam végezni a dolgot, ezért kellett a kávé. Jobb ott kávézni, mint cigi mellett, úgy gondolom. De azért mostmár erről is leszokom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!