Valaki aki ért ehhez segítene MOST? Nem tudom kikapcsolni se a gépet, eltűnt a tálca, minden! Lent
laptopom van (lenovo), eltűnt a tálcán alul minden, de még csak ki sem tudom kapcsolni a gépet,. Eddig elég volt rákattintanom a bal alsó sarokban arra a windows jelre, és ott iadta a programokat, meg alul a leállítást, újraindítást, stb. Most nem csak, ha rákattintok semmi, de még egérgombbal sem történik semmi!! Ha leteszek valamit a tálcára, eltűnik, és hiába nyitom meg újra, pl a chrome-t, akkor nem ott folytatódik, ahol abbamaradt, hanem újra kell kezdenem, pl belépni ide is...kérem szépen segítsen valaki, hajnali...izé három óra van, és most látom, hogy a dátum is eltűnt alul..szóval minden. EGyedül valami elan pointing device maradt meg alul.
SOS mit tegyek?
Azt persze nem írod, milyen operációs rendszered van...
Ha maga a tálca látható, kattints rá jobb egérgombbal, és válaszd a tulajdonságokat. Ott be lehet állítani, hogy mik jelenjenek meg a tálcán.
Ha a tálca is eltűnik, vidd az egérkurzort egészen az asztal aljára (mintha ki akarnád húzni lefelé), és akkor megjelenik a tálca, majd a többi ugyanúgy, mint az elején írtam.
Nem írtam, mert halvány lila f*ngom nincs az operációs rendszerekhez, meg úgy zusammen az egész informatikához.
Mindegy, ma reggel vittem is az informatikus ismerősömhöz ( közben kikapcsoltam, majd vissza, akkor meg már még több minden tűnt el). Az ismerősöm rendbe rakta, valami cucc volt rajta, nem vírus, de ne kérdezzétek meg mi, mert nekem üzbégül volt, amit mondott.
Van ez így... De azért annyira nem kell érteni az operációs rendszerekhez, mivel az elején (bekapcsoláskor) kiírja, hogy Windows XP, vagy Windows 7, vagy 8.1, vagy 10, de esetleg lehet Ubuntu, Linux stb. Azért nem mindegy, mivel bizonyos dolgokat mindegyiknél másképpen lehet elérni. Tehát hiába akarok segíteni, ha én a Win 7-re vonatkozó dolgokat írom le, azt a 8-nál, 10-nél Xpnél nem lehet ÚGY megtalálni.
De a lényeg, hogy megoldódott a probléma...
Igen, és köszönöm a választ. Amikor kiírtam a kérdésem, már akkor vért szenvedtem, hgy hogyan is fogalmazzam meg, aztán kiderült, hogy nem is jól, mert nem a tálca tűnt el, hanem nem tudtam lerakni rá semmit, mert amit leraktam rá, az tűnt el, szóval nem rakta le, stb.
Windows 10em van, így már tudom, mi az az op rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!