Melyik webáruházból érdemes rendelni?
Több alkatrészt is tervezek venni a gépemhez, viszont nemtudom, honnan a legérdemesebb... Ár, garancia stb
Meg még egy kérdés: Alaplap könyvében minden kábelezési dolog benne van?
#1: +1.
Kérdező: Mi minden!?
Táp kábelt, sata, hűtők csatlakozását csak felismered. :-D
Power, reset és ledek meg kis táblázatban a könyvbe is, de alaplapon is mellé írva.
Én pcx-ről nem vennék. Csak az 5csillagos véleményeket listázzák(bár már láttam pár 4 csillagosat is), ami kb semmit nem mond el, hogy valójában milyen a cucc. Plusz mikor odakerülsz, hogy fizetnél, rengeteg plusz költség van, ami más helyen alap(pl plusz pénz ha dobozban kéred..), így igaz, hogy listaárban övék a legjobb ár, a végén az egyik legdrágább bolt
Idáig edigitallal, ipon-nal aqua-val, és bestbuy-al van tapasztalatom.
Edigital kicsit drága, de nagyon korrekt, rendesen garanciáztatnak.
A többi áruházból rendelt cuccom még nem romlott el.
De árukeresőn kiválasztod a legolcsóbb megbízható boltot és megveszed onnan.
Sztem használd az árukeresőt. láthatod ott a boltokról a véleményeket/pontozásokat.
Garancia szinte mindenhol ugyanannyi pc cuccoknál.
Ár pedig változó, én szinte soha nem vásároltam ugyanabba a boltba.
Pl:
A házamat e-magon vettem. A procihűtőmet Az aqua electromax-ba vettem. A monitoromat a kander-be vettem. Az sd kártyámat az iponba vettem és még sorolhatnám. Nekem egyikkel se volt bajom, idő alatt kijött minden.
nincs "ingyen" csak benne az árba.
ha 1 terméket rendelsz vagy ha 5 -öt akkor is.
sokakat amúgy csábit az ingyenes szállítás, csak nem számolnak utána hogy azért az "ingyenesért" olykor 5× annyit fizetnek mint máshol.
Köszönöm a válaszokat :)
Pcx ről garancia terén csak rosszat hallottam egyebként
Persze sok dolgot figyelembe kell venni, hogy megtalálja az ember a legjobb árat.
De pl most vettem egy billentyűzetet akciósan 2500ftért a bestbuynál. Ebben benne volt a szállítási költség is. Máshol egy ezressel drágább, szintén szállítással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!