Melyik procit érné meg jobban?
érdekes, mert nagyon ritka hogy a proci hal meg sőt igazából 1 a millióhoz az esélye.. de akkor ez azt jelenti hogy van benne rendes vga nem?ha van, akkor nem a-s procit kellene venned hanem valami olyan x4-et ami eddig volt.. olyat találtam 18 körül és jóval nagyobb a teljesítménye..
vagy
viszont biztos hogy a cpu hibás? teszteltél mindent még a tápot is? esetleg nézhetsz használtan is cpu-t mint írtam nagyon kicsi az esély ha elromlik maximum ha túl sok áramot adsz neki..
Eleinte le-le fagyott beállt a kép vagy fehér háttér vagy becsíkozott, vga-ra gondoltam, de nem ment az integráltal sem. Most már be se tölt, vagy egyből a csíkos kép fogad, a monitor se lehet azt is próbáltam másikat természetesen és maga a gép se tölt mert nincs bejelentkező hang meg semmi. Memteszt megvolt, vinyo teszt szintén, vga-t is próbáltam másik gépben mind rendbe volt.
Az a baj egyszerűen lehetőségem sincs procit szerezni sem, hogy teszteljem....
Köszi a linkeket kicsit jobbak az árak :D igazából nagykerből hozatnám ismerőstől, de akkor se mindegy, hogy ráfizetek egy kicsit és vissza kapom a régi konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!