Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » TV Tuner kell ahhoz hogy én...

TV Tuner kell ahhoz hogy én PC-n (vagy monitoron) TV adásokat tudjak fogni és nézni?

Figyelt kérdés
És ha egyáltalán van TV Tuner-em akkor tényleg tudok majd a gépen tévét nézni?

2016. ápr. 13. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen akkor tudsz. De van rengeteg online adás is!

[link]

2016. ápr. 13. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
1- vagyok. De ha véletlen tv monitorod van az is megoldás!
2016. ápr. 13. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudsz, de csak a földfelszíni nem kódolt adásokat nézni, pl. Mindig TV.

[link]

[link]

2016. ápr. 13. 10:08
 4/8 P.O.C. ***** válasza:

Nem feltétlen kell TV -tuner hiszen néhány TV adást Online stream -elik, bár minősége nem a legjobb és sávszélesség függő is.

TV tuner akkor kell ha sugárzott TV adásokat akarsz nézni. Attól függ is, hogy hogyan sugározzák őket. Ha földi digitális (Mindig TV) akkor DVB-T, ha parabola antennás akkor DVB-S, ha pedig kábeles akkor DVB-C tuner kell.

Régebben voltak ilyen monitorba épített tunerek a monitor TV -k, de az TV -nek kicsi volt, monitornak meg sz@r.

Ha mondjuk olyan a monitorod, amin van HDMI bementet, akkor megoldható digitális asztali beltéri egységgel is, Ilyenkor a számítógépnek nem kell bekapcsolva lennie, ha TV -t akarsz nézni, csak a monitornak.

2016. ápr. 13. 10:10
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
#3: A kódolt adásokról sem kell lemondani. Lehet venni külön USB -s Conax kártyaolvasót. Sőt olyan tuner is van ami alapból tartalmazza.
2016. ápr. 13. 10:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem a sima MindigTV-s adások kellenének, nem kell többi csatorna, csak ami a tv-n is bejön ingyé.
2016. ápr. 13. 12:54
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

Akkor sima DVB-T tuner kell. Van belső PCI/PCI-E kártya (bár ez már nem divat) és van USB -s, pl. az AverMedia -nak jó cuccai vannak, és van normális magyarországi terméktámogatása.

De ha olcsóbban kell, az ebay -en már 2 eFt -ért is tudsz rendelni kínai noname -et, olyat ami a célnak megfelel.

2016. ápr. 13. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat! Avermedia lesz a nyerő!
2016. ápr. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!