Amd radeon hd 5670?
Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani olyan játékokat amik ujabbak, élvezhetők és mennek rajta? farcry 3, ac 3 ilyenek mennek rajta fullon pedig csak fél giás. hasonlóan jo játékokat keresek.szeretem az akció, kaland és lövöldözős cuccokat ( codot meg ilyen kő alatt élő ember is ismeri játékot légyszi ne irjatok :D) , és a horror sem áll távol tőlem.2016. ápr. 12. 22:08
1/8 anonim válasza:
payday 2,saints row 3,-ezek nem a legújabb játékok,de ezzel a videókártyával a legújabb játékokat nem is nagyon erőltetném.
2/8 anonim válasza:
Far Cry 3 és AC 3 fullon ezen? Milyen felbontásban játszol, 320×240-ben? Nekem Vapor-X HD5770 1GB-on nem ment mediumon, pedig az minimum kétszer ilyen erős.
3/8 A kérdező kommentje:
hát tudom fura. pedig minden highon van és mégis mennek szépen. talán a 8 giga ram és a i3as proci miatt. neked lehet ezek nem voltak ilyen erősek. egyébként nem csak az számít hogy hány gigás a vga. az enyém pl ddr5ös és 128 bites. és a fifa 15 is szépen megy rajta
2016. ápr. 13. 14:35
4/8 A kérdező kommentje:
az előző válaszadónak meg kösz a játékokat ;)
2016. ápr. 13. 14:36
5/8 A kérdező kommentje:
egyébként 1440x900 as felbontásban játszom
2016. ápr. 13. 14:37
6/8 anonim válasza:
Fingod nincs az egészről, ha azt hiszed, azért mondtam, hogy a HD5770 Vapor-X azért több mint kétszer erősebb, mint az 5670, mert 1GB-os. Olyan meg a világon nincs, hogy az a kártya highon elbírja a Far Cry 3-at, akármilyen procit teszel mellé. DX8-ban esetleg.
7/8 A kérdező kommentje:
oké. nem akarok veszekedni. bár szerintem és jobban tudom hogy milyen beállításokkal játszom. egyébként a far cry 3 nak nincs olyan nagy gépigénye hogy ne birná el. :/
2016. ápr. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!