Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erröl a...

Mátyás140 kérdése:

Mi a véleményetek erröl a videókártyáről: XFX R9 390 8GB DDR5 R9-390P-8DF6 videokártya. A pcx -nel neztem a gamer videókártyáknál . Szerintetek jó ez és megéri az árát?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 13:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

te nagyából értesz a gépekhez?

tudsz abban segiteni hogy a pc x en talalsz egy jó de olcsó alaplapot ami ezekhez jó

2016. ápr. 11. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Alaplap:

[link]

Táp:

[link]

Ház:

[link]

Ram:

[link]

Hűtésnek:

[link]

2016. ápr. 11. 15:29
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi:)
2016. ápr. 11. 15:34
 14/19 A kérdező kommentje:
és tudsz egy merevlemezt iss ajánlani?
2016. ápr. 11. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:

HDD-nak:

[link]

2016. ápr. 11. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:

A reakcióidból azt szűrtem le, hogy Neked tökmindegy milyen géped van, milyen videókártyával, arra beszélnek rá, amire csak akarnak... :-)

Ha összehasonlítod az AMD-s kártyát, meg az nVidia-sat, a paramétereit végigolvasva és összehasonlítva, egyértelműen az nVidia jön ki győztesen... :-)

Nekem van AMD-s kártyám is meg nVidia-s is... ...sokáig rajongtam az ATi (AMD elődje) kártyák iránt, aztán kipróbáltam az nVidia-t... ...nem csak játékra használok egy gépet (hanem programozásra is), sőt az utóbbi időben már időm sincs játszani... ...de emlékszem nVidia-ra éppen egy játék miatt váltottam.

Lehetne ecsetelni melyik gyártónak jobbak a kártyái, de felesleges, mert valaki erre esküszik, és van aki amarra...

Az internetes tesztek zöme az AMD-t hozza ki gyorsabbnak... ...én meg ammondó vagyok, hogy próbáld ki mind a kettőt (azaz most vedd meg az egyiket, aztán később meg a másikat, hiszen idővel úgyis cserélned kell, nagy üzlet ez)... ...és majd el tudod mondani melyik elégítette ki jobban az igényeidet, ilyen egyszerű!

2016. ápr. 12. 17:03
 17/19 anonim ***** válasza:
#16.Ez összetettebb dolog,nem csak az órajelen múlik.Meg ha a 2 VGA között sincs épp nagy különbség FHD-ban de az felett már az R9 390 jobb.A több VRAM jól fog jönni később is.Amúgy ez szubjektív hogy ki mire esküszik.Nekem pl. mindegy hogy melyik csak tudjam normálisan használni,most se egy erős HD5450-t nyúzok amire nekem kell arra elég,az előtt MX400-as volt ami akkor nem annyira számított rossznak szóval ez nem gyártón múlik hanem hogy épp melyik tud előállni jó/ár arányúval.De te ha az nVidiara esküszöl nincs semmi gond de ha most az AMD VGA-ja erősebb akkor azt érdemes venni,hasonló vita az R7 370 vs GTX950 ahol az nVidia VGA-ja erősebb és ott se beszélnek rá senkit se az R7 370-re mert AMD,ellenkező esetben is így gondolom.
2016. ápr. 12. 17:11
 18/19 A kérdező kommentje:
én egy gamer gépet akarok összehozni a lényeg nállam hogy legyen egy jó videókártya meg egy jó proci én igazábol azért döbbentem meg hogy amd vagy nVidia tök mind 1 szerintem az a lényeg hogy melyik a jobb tudásilag szóval engem nem érdekel hogy amd vagy nvidia az a lényeg melyik éri meg jobban.
2016. ápr. 13. 14:38
 19/19 A kérdező kommentje:
ha mér így belem erültünk akkor el tudnátok magyarázni sorba hogy mi a fontos a videókártyáknál mert akkor én kiválasztom
2016. ápr. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!