Mi a véleményetek erröl a videókártyáről: XFX R9 390 8GB DDR5 R9-390P-8DF6 videokártya. A pcx -nel neztem a gamer videókártyáknál . Szerintetek jó ez és megéri az árát?
te nagyából értesz a gépekhez?
tudsz abban segiteni hogy a pc x en talalsz egy jó de olcsó alaplapot ami ezekhez jó
A reakcióidból azt szűrtem le, hogy Neked tökmindegy milyen géped van, milyen videókártyával, arra beszélnek rá, amire csak akarnak... :-)
Ha összehasonlítod az AMD-s kártyát, meg az nVidia-sat, a paramétereit végigolvasva és összehasonlítva, egyértelműen az nVidia jön ki győztesen... :-)
Nekem van AMD-s kártyám is meg nVidia-s is... ...sokáig rajongtam az ATi (AMD elődje) kártyák iránt, aztán kipróbáltam az nVidia-t... ...nem csak játékra használok egy gépet (hanem programozásra is), sőt az utóbbi időben már időm sincs játszani... ...de emlékszem nVidia-ra éppen egy játék miatt váltottam.
Lehetne ecsetelni melyik gyártónak jobbak a kártyái, de felesleges, mert valaki erre esküszik, és van aki amarra...
Az internetes tesztek zöme az AMD-t hozza ki gyorsabbnak... ...én meg ammondó vagyok, hogy próbáld ki mind a kettőt (azaz most vedd meg az egyiket, aztán később meg a másikat, hiszen idővel úgyis cserélned kell, nagy üzlet ez)... ...és majd el tudod mondani melyik elégítette ki jobban az igényeidet, ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!