Miért nem tudok CD-t írni?
Két héttel ezelőtt merevlemez hiba miatt újra kellett telepítenem az operációs rendszereket. Ahogy eddig is volt, felraktam az új merevlemezre egy Windows 7-et általános használatra, és egy XP-t, hogy tudjak CD-ket írni (az íróm legutolsó támogatott rendszere a Windows 2000, de még XP-vel is jól elboldogul). Így jutottam el odáig, hogy nem tudok CD-ket írni. Alap programként EAC-ot használok, de kipróbáltam ImgBurn-nal is, egyikkel sem jó. A írás 10%-a körül az írási sebesség leesik 0,1x-re. Több fajta CD-t is kipróbáltam.
Már újraraktam az operációs rendszert és a programot is, de semmi sem segített. Driver-eket ugyanazokat raktam fel, amik eddig voltak.
Mi lehet a hiba? Megadta volna magát az író?
Köszönöm a válaszokat.
Akkor először megpróbálok egy IDE kábelcserét, aztán meg kölcsönkérek egy sima írót és ha azzal jó, akkor szerzek egy másikat valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!