Az lenne a kerdesem hogy ha youtube csatornat szeretnek inditani miket szerezzek be? A celom hogy szorakoztassalak titeket, akik nezni fognak.
Szia!
Mit is kellene beszerezned?
A kereteidet nem tudom, de ez egy haladó felszerelés:
Egy normális mikrofon: [link]
Webkamera: [link]
VAGY egy olyan kamera, amit mindenre tudsz használni: [link]
Videószerkesztő program: Sony Vegas Pro 13 (vedd meg, vagy kalózkodd le :) )
Illetve ha a későbbiekben szeretnél gameplay videókat is, akkor egy rendes fejhallgató is kelleni fog, én mindenképpen a Razer Kraken Pro-t ajánlanám: [link]
Jó videókészítést! :)
Nem ezektől lesz minőségi egy Youtube csatorna.
Az hogy eléülsz a webkamera elé, a képbe mindenki számára jól láthatóan (mert azt másképp nem lehet ugye?) belógatod a drága mikrofonodat, és elkezdesz senkit sem érdeklő dolgokról zagyválni, szóval erre már nincs kereslet. Nem téged minősítelek, hanem ez a helyzet. Arról nem is beszélve , hogy belefektetsz közel 100 ezeret, aztán meg pár hónap múlva kiderül, hogy az osztálytársaidon kívül senki nem nézi. Biztos hogy megéri ?
Én fordítva kezdeném. A telefonoddal kezdd le, és amikor minden videónak van kb. ezer megtekintése, és naponta 8-10 -en feliratkoznak, akkor van értelme ebbe pénzt fektetni. De egyébként pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!