Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A telefon a rossz vagy a...

A telefon a rossz vagy a simkártya?

Figyelt kérdés

Nincs térerőm a telefonomon, csak ha Pesten vagyok. Mleyik a rossz? a telefon, vagy esetleg a simkártya?

Ha másik telefonba áttettem, ott kérte a pin kódot, az enyémbe nem kéri. Miért?

2016. ápr. 9. 19:59
 1/3 anonim válasza:

A térerősre nem tudom a választ.

DE a PIN kódosra igen. A telefon OS-e megjegyzi a kódot ha ez opció be van kapcsolva (lásd minta feloldás), de egy másik telefon nem tudja még mi a kód. Szerintem amúgy kérdezősködj a szolgáltató supportjánál

2016. ápr. 9. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. ápr. 9. 22:46
 3/3 anonim válasza:

S a másik telefon látott jelet vagy nem? Ha látott akkor a telefon rossz ha nem akkor a simkártya vagy mind a két telefon.

Nem értem manapság az emberek miért ilyen visszamaradottak.. Előbb írod ki a kérdésed az internetre mint hogy próbálgasd a telefonod más sim kártyájával, vagy a kártyádat más telefonnal...

S még az ilyenek panaszkodnak hogy túl nehéz a matek s az életbe sehol nem használják fel. Az élethez is ennyire ****** vagytok...

2016. ápr. 24. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!