Egy ismerősöm a bios-ból. Pontosabban boot device priority-ból törölt mindent és most nem bootol a winchesterről. Mit tudok tenni?
Na ez az.
De csak a Lan Boot van meg a boot device priority amire nem tudok semmivel ránavigálni.
A boot device priority alatt sincs semmi.
Azóta nekem is sikerült kitörölni a 1 vagy 2 gomb lenyomásával az usb bootot.
Ha be van kötve a merevlemez akkor a számítógép bekapcsolásakor a bios rögtön felismeri. De inkább szólj valakinek aki ért is hozzá.
Esetleg még próbálkozz meg azzal, hogy alapra húzod a biost, ez általában F9 vagy F10, de valahol írnia kell.
Ezeket nem kitörölni kitörölni, max letiltani. :D
Hozzáértés hiányában nyomjatok egy gyári beállítást, azzal jó eséllyel indulni fog a gép.
De nem indul.Próbáltam.
A winyót látja,de a boot menübe nem jelenik meg
Ha a bios-ba nem jelenik meg a hdd akkor miből gondolod hogy a gép látja?
Csatlakozásokat ellenőrited már?
Egyáltalán miért turkáltál a biosban? Hiszen ami jó azt nem piszkáljuk!
Na először is nem én durkáltam.Másodszor is pedig ez az oldal arra is van és az emberek azért vannak fent rajta,hogy segítsenek egymásnak.
Onnan tudom,hogy látja a winyót,hogy a Bios Main részénél ott van a SATA HARD DRIVE (HGST HT stb...)
De a Boot Device Priority pontra rá sem tudok menni.Alatta pedig semmi mindjárt töltök fel képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!