Miért kapcsol ki a laptop? (olvass lentebb)
Ma a laptopom elkezdte azt csinálni, hogy kikapcsol saját magától. Az első 4-5 alkalommal vissza is tudtam kapcsolni, de utána már nem is reagált a bekapcsoló gombra, utána pedig igen, és sikerült bekapcsolni, de utána megint csak magától kikapcsolt.
Folyamatosan ugyan ezt csinálja, hogy hol be lehet kapcsolni, hol nem.. Windows10 van rajta, és nem értem, hogy mi lehet a gondja? Gondoltam itt alaplap hibára is. de nem tudom, hogy mi lehet a gond. Nem vagyok számítógép zseni, nagyon nem értek hozzá, sajnos. Ha esetleg valaki tudna mondani valami okosat, azt megköszönném. Van hogy bekapcsolom, használni is tudom, és elfeketedik a képernyője, és nem reagál semmire.
Tuti belső. Hűtőpad ezt nem hozza rendbe...
Igazítsd meg a hdd csatlakozást, RAM-okat első kanyarban. Teljesen áramtalanítva. (akku is kivéve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!