Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki a laptop?...

Miért kapcsol ki a laptop? (olvass lentebb)

Figyelt kérdés

Ma a laptopom elkezdte azt csinálni, hogy kikapcsol saját magától. Az első 4-5 alkalommal vissza is tudtam kapcsolni, de utána már nem is reagált a bekapcsoló gombra, utána pedig igen, és sikerült bekapcsolni, de utána megint csak magától kikapcsolt.

Folyamatosan ugyan ezt csinálja, hogy hol be lehet kapcsolni, hol nem.. Windows10 van rajta, és nem értem, hogy mi lehet a gondja? Gondoltam itt alaplap hibára is. de nem tudom, hogy mi lehet a gond. Nem vagyok számítógép zseni, nagyon nem értek hozzá, sajnos. Ha esetleg valaki tudna mondani valami okosat, azt megköszönném. Van hogy bekapcsolom, használni is tudom, és elfeketedik a képernyője, és nem reagál semmire.

2016. ápr. 7. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A kikapcsolás egyszerű túlmelegedésre is utalhat. Pucolás, paszta, és alá egy hűtőpad talán segíthet.
2016. ápr. 7. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Volt hogy 1 óráig nem nyúltam hozzá, és úgyis ezt csinálta, akkor is túl tud melegedni? Mert bekapcsolom, és pár perc után ki is kapcsol.
2016. ápr. 7. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, velem volt ilyen. Hűtőpad megoldotta, mert megemeli a gépet, és mégis csak a hűtőpad aktív hűtés.
2016. ápr. 7. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem valami más lehet a probléma, ez valami belső probléma.
2016. ápr. 7. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Tuti belső. Hűtőpad ezt nem hozza rendbe...

Igazítsd meg a hdd csatlakozást, RAM-okat első kanyarban. Teljesen áramtalanítva. (akku is kivéve)

2016. ápr. 7. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hardveres hibára gondolsz, akkor nézesd inkább meg, otthon ne szedd szét.
2016. ápr. 7. 21:51
 7/7 A kérdező kommentje:
De szerintetek ennyi lehet a baja csak, hogy elmozdulhatott? Amúgy amikor beírom a jelszót meg a többit, akkor szépen betölt, és amikor elakarom kezdeni használni, akkor fogja magát és kikapcsolt. Nagyon még ilyennel nem találkoztam, és fogalmam sincs, hogy mit hol kell megnézni. De nem szeretnék sokat költeni se rá, ha kell, mert nem olyan rég vettem elég borsos áron, és sajnos használt, és az illető akitől vettem, az meg nem foglalkozik vele..
2016. ápr. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!