Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A snapchat miért nem megy...

A snapchat miért nem megy nekem net nélkül?

Figyelt kérdés
Amikor lehet az arcodra mindenfélét tenni vagy formázni, az nem megy. Ha van wifi akkor minden oké de ha suliban vagyok és nincs net nem működik, csak egy arc jön be. Mi a baja? Az ismerőseimnek működik a nélkül is.

2016. ápr. 7. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

x-eld be magad facebook-on ismerősnek, így már te is ismerőssé válsz, mint az ismerőseid, és neked is menni fog!

problem solved.

2016. ápr. 7. 14:58
 2/4 Lajos54 ***** válasza:
77%

"Mi a fene az a Snapchat?

A Snapchat egy közösségi mobilalkalmazás, aminek lényege, hogy a felhasználók képeket, rajzokat, szöveget és rövid videókat küldhetnek egymásnak, amelyek – miután a címzett megnézte őket – pár másodpercen belül törlődnek. A címzett persze azt is megteheti, hogy megtartja az üzenetet, átszerkeszti, belerajzol és továbbküldi, de végül ebben az esetben is törlődik a kép a küldő és a fogadó telefonról is. A feladó állíthatja be, hogy pontosan mennyi ideig láthatja az üzenetet a címzett: jelenleg 1 és 10 másodperc közötti skálán választhatunk. Az üzeneteket a fejlesztők eredeti szlogenje szerint lehetetlen visszakeresni, azoknak még a Snapchat szerverein sem marad nyoma."

Hát, én ezt bárhogy olvasom, ez bizony netkapcsolat nélkül nem működik.

Vagy esetleg nem ugyanarról beszélünk?

2016. ápr. 7. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

nem nem ugyanarról mert nem küldeni akarok csak csinálni és a többieknek ez megy

1. köszönöm

2016. ápr. 7. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
irtó hasznos volt..
2016. ápr. 7. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!