Informatikai rendszergazda vizsga Hálózatok részre hogyan lehet a legjobban felkészülni?
Nem találok igazából anyagokat erre a részre. Csak ez a rész érdekelne a vizsgából. Milyen anyagokat érdemes megtanulni? Amiben biztos vagyok az OSI, TCP/IP, IP címzés, hálózatok kiterjedésük szerint és a topológiák. De ez a vizsga egészének olyan 30%-a. Csak pár régi tesztet találtam.
Itt 1 link, hogy ha nem lenne érthető mire gondolok:
Központi írásbeli vizsgatevékenység--> Hálózatok
50 perc
10%
Én egy percet nem készülök rá, bár nekem Cisco CCNA papírom van az a tudás 3x elég ilyen vizsgára.
Tuti hálózati alapok kérdések lesznek, ilyen olyan rétegek, meg ip címzés. Fogalmam sincs sajnos honnan tudnál készülni, mert annyira szerteágazó a téma.
Itt vannak az írásbelire ilyen próbafeladatok
Keressétek ki a renszergazdát. Nagyjából ilyeneket fogtok kapni, valami rohadt könnyűek. Az első vagyok. Ha egy kérdést nem értetek nyugodtan küldjétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!