Hogyan telepítsek Windowst egy régi számítógépre? (AMD - socket AM2)
Esetleg másik gépben is kipróbálnám az USB-t.
Ha ott sem indul el, akkor hibás lehet a telepítő, - ha elindul akkor máshol lehet keresgélni.
Milyen módon készítetted az USB-t? Rufus/Windows USB Tool/Windows Media Creation Tool/egyéb?
Nem írtad melyik Windows. (gondolom 32 bites, de AM2-nél szerintem már mindegyik támogatja a 64 bitest is)
Gondolom nemcsak előlapi USB csatlakozót próbáltál, hanem hátsót is.
Esetleg a BIOS-ban próbáld a gyári alapértékeket visszaállítani (BIOS Defaults vagy hasonló menüpontot keress), vagy ellenőrizd az alaplapgyártó weboldalán, hogy van-e újabb BIOS verzió (a jelenlegit a BIOS-ban írja ki).
Személyesen nem szoktam állítgatni a rendszerindítási (boot) sorrendet, mivel rendszerint F8-F9-F10-F11-F12 stb. billentyűkkel elérhető (bekapcsoláskor) a bootolható eszközök listája (Boot Menu, BBS stb.)
Talán egyszer az segített, hogy minden USB-s eszközt kihúztam (előlapi USB panel csatlakozóját is), meg videokártyán kívül minden kártyát, és úgy nem jelentkezett telepítéskor egy hiba, aztán a telepített rendszer gond nélkül kezelte a visszadugott és telepített kártyákat/eszközöket. (ez már régen és valószínűleg másik rendszerrel történt, de talán itt is valamelyik rádugott eszköz okozzhatja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!