Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom ki törölni HELP!?

Nem tudom ki törölni HELP!?

Figyelt kérdés

Le töltöttem az Euro Truck Simulator 2 játékot rámentem az installra létre hozott egy E meghajtót de a játék nem működik és sehogy se tudom ki törölni. Valaki tudja hogy kell ?

Válaszokat előre is köszönöm.

2016. ápr. 2. 12:43
 1/4 peterr80 ***** válasza:
Hogy hogy létrehozott egy meghajtót? Miről telepítetted? lemezről vagy sem
2016. ápr. 2. 12:51
 2/4 Dongaben ***** válasza:
Gyanítom...A letöltött játék ISO, vagy más képfájlban van. Ehhez kell egy program, ami tudja kezelni az "image" fájlokat, és van virtuális meghajtója. daemon tools, ISObuster...stb...rengeteg ilyen van...Használatukhoz írd be a keresőbe: "virtuális meghajtó"...Menni fog!
2016. ápr. 2. 12:56
 3/4 peterr80 ***** válasza:
szerintem is ez egy virtuális meghajtó amit nem maga a játék hozott létre hanem pl a daemon tools. onnan meg nem kell kitörölnöd, csak jobb klikk rajta és kivétel, ha meg nem akarod hogy legyen virtuális meghajtód akkor töröld magát a programot ami létrehozta.
2016. ápr. 2. 13:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3.-nak sikerült eltüntetni :D ment a zöld pacsi.
2016. ápr. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!