Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új merevlemez telepítéssel...

Új merevlemez telepítéssel együtt mennyibe kerül kb szervizben?

Figyelt kérdés

Kb 5 éves sony laptopról

van szó.

2016. márc. 27. 20:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát pedig 2 nagyobb céget is tudok, persze a kis szervizékben meg alap, hogy így működik legalábbis én még csak ilyenekkel találkoztam.

Egyébként új gépeket is ott veszik sokan, eleve törtel telepítik nekik. Aki meg bukja még a recovery-t is az szerintem nem szervizben húzatta újra, hanem a "szomszéd sráccal". Így már ismerős nekem is adta ide a gépét, hogy valaki próbálkozott, de nem az igazi nézzek rá :D

Nem tudom egyébként hogy éri meg, de így meg lehet több ügyfelet buktok, mintha mindent bevállaltok...nekem csak ismerősöm van bent ilyen helyen én csak itthon ismerősöknek szoktam rendbe rakni meg magamnak, nem vagyok hülye hozzá hibátlanul megcsinálom ilyen recovery-s dolgokba nem futnék bele, persze benne van, hogy hozzám hasonló 2-3 gép után bárkinek megcsinálja, úgy hogy többet be se kapcsolod azt a gépet :D

2016. márc. 27. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!