Meg szeretném venni a GTA V-t eredetibe a boltból. Tudom aktiválni a kódját Steamen?
Több kérdésem is van.
1.Ha megveszem a boltból és a hozzá kapott kódot beirom a steambe akkor azt letölti, vagy hogyan működik?
2.Hogy lehet azt megcsinálni hogy a rockstar oldalán belül letöltöm a játékot, és nem kell mind a 7 CD-t telepítsem, hanem ez letölti és csak a kódot kell megadjam, mert hallottam ilyesmiről is.
3.Ha nem steamen veszem akkor hogy tudom frissíteni a játékot? Például DLC-ket letölteni stb.. Mint például a lowrider 2.
4.Nagyobb hardware kell az Onlinenak? A netem az jó, de ha például singlebe 30 FPS-em van a városba akkor az a multiba is anny lesz, vagy levesz egy pár FPS-t. MErt laggolva nem szeretnék játszani.
Köszönöm a válaszokat :D
1.Szerintem nem lehet.
2.Ha beregisztráltál és meg is adtad a kódját a játéknak,autómatikusan megjelenik a játék,és letöltöd.
3.Autómatikusan frissíti a rockstar games social club.
4.Nekem nem vett le több fps-t,pedig nekem olyan lassú gépem van,de elvitte ugyan úgy,single-be is volt 25fps,és volt online-ba is 25fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!