Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg szeretném venni a GTA V-t...

Meg szeretném venni a GTA V-t eredetibe a boltból. Tudom aktiválni a kódját Steamen?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is van.

1.Ha megveszem a boltból és a hozzá kapott kódot beirom a steambe akkor azt letölti, vagy hogyan működik?

2.Hogy lehet azt megcsinálni hogy a rockstar oldalán belül letöltöm a játékot, és nem kell mind a 7 CD-t telepítsem, hanem ez letölti és csak a kódot kell megadjam, mert hallottam ilyesmiről is.

3.Ha nem steamen veszem akkor hogy tudom frissíteni a játékot? Például DLC-ket letölteni stb.. Mint például a lowrider 2.

4.Nagyobb hardware kell az Onlinenak? A netem az jó, de ha például singlebe 30 FPS-em van a városba akkor az a multiba is anny lesz, vagy levesz egy pár FPS-t. MErt laggolva nem szeretnék játszani.

Köszönöm a válaszokat :D

2016. márc. 27. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:

1.Szerintem nem lehet.

2.Ha beregisztráltál és meg is adtad a kódját a játéknak,autómatikusan megjelenik a játék,és letöltöd.

3.Autómatikusan frissíti a rockstar games social club.

4.Nekem nem vett le több fps-t,pedig nekem olyan lassú gépem van,de elvitte ugyan úgy,single-be is volt 25fps,és volt online-ba is 25fps.

2016. márc. 28. 14:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Kőszi! Sokat segítettél :D
2016. márc. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!