Iphone, apple hátrányok?
-Nem tudsz küldeni blutoothon fájlt, csak ha Apple termék az akinek küldessz
-Istentelen drága
-Javítás is drága
-Rejtett furcsa hibák (visszaállítod '70re és meghal a telefon? wtf)
-Nem HD, hanem valami abszolút szokatlan 1136x640? Így a legtöbb videót nem nézheted hd-ban csak 480p-ben..
Biztos van még, ennyi jutott eszembe, én nem vennék ilyet, inkább egy középkategóriás WP vagy Android telefont..
Van, akinek még probléma, hogy nem tud valamit elküldeni bluetoothon? Haszál még valaki bluetoothot? Nem hiszem. Ma már szerintem mindenki facebookon küld mindent...
Egyébként ezeket "hátrányokat" (pl zeneletöltés) pillanatok alatt meg lehez szokni, nem valami nagy tragédia.
Hat meg igy is meggondolando..bluetoothot nem hasznalok,az nem zavarna,igazabol nem ertek a telefonokhoz,alap felhasznalo vagyok (17 eves lany)
Tegyuk fel ossze ks gyulik ra a penzem (megvarom mig "reginek" fog szamitani,kijonn egy megujjabb.lemegy az ara,,addigra talan ossze is tudom ra kaparni a penzt.
A lenyeg nekem az lenne hogy ne faggyonnle.Masfel eves lg-m van es hasznalhatatlan. :( (anno 60 ezerert vettem :( )
+szeretnek szep kepminoseget elso es hatso kamerara is. :)
Amitol meg felek hogy a most megszokott 4,9 es kepernyo meret utan vissza valtani egy 4 es re furcsa lesz,de eleg aprocska a kezem ugyhogy lehet hogy meg jol is jarnek vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!