Nyilt wifi hálozathoz való csatlajozáz csak szinkron esetén megy?
Sziasztok ott ahol élek faluban van nyilvános wifi ami elég jó csak gyenge a jel bizknyos helyeken :/ na most én arra gondoltam hogy ha én veszek egy jel erösitőt azt nem lehet rá csatlakoztatni ? Mivel utánna néztem sok termékre ìrták hogy szinkronizálni az adott jelre az erösitőt.
a kérdésem hogy van e erre meg oldás ugyan is nehézkes lenne szinkronizálni rá az erösitőt vagy esetleg van e olyan termék amit nem kell szinkronizálni hanem csatlakozik és már adja tovább jelet köszönöm elöre is a válaszokat :)
Nem jelerősítő kell, hanem egy rendes, távtáplálható kültéri wifi eszköz, meg hozzá való irányított antenna (egyes eszközök beépítetten tartalmaznak ilyesmit).
Például a TP-Linknek vannak ilyen eszközei:
Kérdés az, hogy:
* milyen frekvencián működik (2,4 vagy 5 GHz)
* rálátsz-e szabad szemmel a nyilvános wifi antennájára (mondjuk a ház tetejéről) vagy arra az épületre, ahol ez van (mert ha van köztetek terepakadály - fa, épület - akkor az rontja a vett jel erősségét/minőségét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!