Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a gépem,...

Jiiii kérdése:

Miért nem kapcsol be a gépem, ha csatlakoztatom a viyót?

Figyelt kérdés
Hogy pontos legyek, ha csatlakoztatva van akkor megáll a menet már az elején, mikor is az alaplap "képe" jelenik meg, nem enged be biosba se se a boot menübe, ha kihuzom, akkor beenged sőt enged CD-ről is bootolni, de ha a vinyo már be van dugva a olvasó vagy a másik vinyó mellé akkor nem megy a gép. Nem volt megrázva, rángatva semmi, egyik naprola másikra leamortizálódott, elöstör két kékhalál másnap pedig jött ez a gond. Valaki tudja mi lehet a gond? Ill hogy mit lehet tenni?

2016. márc. 22. 15:06
 1/5 fersk ***** válasza:
Kuka az a HDD.
2016. márc. 22. 15:57
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Ha már BIOS-nál is fagyást produkál, akkor szerintem nem javítható.

Persze másik gépben is kipróbálnám hátha ott más a helyzet, de valószínűleg ott is ugyanez lesz.

Ha több gépben is előjön a hiba és a merevlemez garanciális, akkor vissza kell küldeni, ha nem, akkor pedig újat kell venni.

2016. márc. 22. 15:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi, de mi okozhatta hibát esetleg?
2016. márc. 22. 19:11
 4/5 fersk ***** válasza:

Kétféle meghibásodás létezik:

1. Lassú, folyamatos romlás.

2. Hirtelen, azonnali.

Az ok: változó.

2016. márc. 22. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszöntem a választ :D
2016. ápr. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!