Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik a vr a P8...

Miért nem működik a vr a P8 Lite telóval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam egy viszonylag jó telefont karácsonyra(az előző 5 év használat után tönkre ment...) És ez egy Huawei P8 Lite... mivel HD-s kijelzője van és a hardvere sem annyira rossz, így beszereztem egy google cardboard-ot... Viszont nem érzékeli egyik app sem, hogy mozgatnám a fejemet és így sok app el sem indul... Valami hiányzik a telóból vagy esetleg be kell állítanom valamit?

Előre is köszi a válaszokat!

2016. márc. 21. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Utánaolvastam neked kicsit, és több angol fórumon is azt találtam, hogy a p8 lite giroszkója a legutóbbi szofverfrissítés óta nem működik rendesen, és az app-ok nem érzékelik. Ahhoz meg ugye pont a giroszkóp kell hogy érzékelje a mozgást akár vr-ban is. Sajnos megoldást sehol nem találtak még rá, mindenki csak reménykedett abban hogy kiadnak egy új frissítést a telefonra ami megoldja a gondot.
2016. márc. 21. 23:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2016. márc. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!