Letöltöttem egy filmet, de csak egy kis videó jelenik meg, ami azt írja, hogy töltsem le az x3 playert. Minek?
"Ez egy fél perces kis részlet a filmből, aminek a mérete 700 Mb körül van"
fél perc 700 MB?
Milyen fájlformátum, mi a kiterjesztése?
A fájlra jobb klikk, Társítás, és válasz a telepített lejátszók közül.
Ajánlom az Media Player Classic Home Cinema-t (nem azonos a Windows Média playerel!).
A legjobb media lejátszó program, amiben a codecek is megtalálhatók, ezért mindenféle codec pack-ok telepítése nélkül is lejátsza a mai ismertebb formátumokat.
én is azon csodálkozok, hogy 716 Mb (pontosan), de csak egy perc az egész. Torrentről töltöttem le, és csak ez a kis videó jött le.
A lejátszóm lejátsza. Átnevezi sajátjára, tehát KMP - Windows Movie File.
Letöltöttem most amit mondtatok, de az sem játsza le rendesen. És egy másik filmnél tiszta zöld volt a kép, + a felirat se volt jó.
inkább maradok a mostani lejátszómnál és megpróbálom harmadszorra letölteni azt a filmet.
Ezt szedted le?
Media Player Classic Home Cinema
Fájltipus - mi a fájl kiterjesztése?!
Nem a médialejátszó változtatja meg a fájltipust!
Ha nem látod, akkor:
Eszközök menü, azon belül pedig a Mappa beállításai pont. Itt a Nézet fülre kattintva a Speciális beállítások közül kell az Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése pontot deaktiválni (pontot kivenni).
Melyik torrent ez, mi a film neve? Hátha meg tudom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!