Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok a pécémhez volán...

Hogy tudok a pécémhez volán kormányt csinálni?

Figyelt kérdés
Láttam interneten sok pulyának van ilyen volán kormánya amit madzaggal köt össze a géppel és tud vezetni verseny játékokban. Egy bontott lada kormányom, meg zsinór az van. Mi kellene még hozzá?

2016. márc. 15. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
veszel egy usb-s kormányt a tescoban.
2016. márc. 15. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
2016. márc. 15. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:
De már mondom több mint a fele alapanyagom megvan és ezért nem akarok venni, meg az drága amúgy is. Hogy tudom összerakni?
2016. márc. 15. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy troll kérdés vagy nem.. de gondolom alaplapot sem otthon csináltál magadnak.. attól hogy van egy kormányod meg egy madzagod az elektronikát és a szoftvert nem hiszem hogy meg tudod mellé csinálni
2016. márc. 15. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Rosseb egye meg már már ez ilyen bonyolult? És berendelni valahonnan nem lehet hozzá elektronikát és a szoftvert olcsóbban? Nem jönnék ki olcsóbban mintha vennék egyet?
2016. márc. 15. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

A jófogáson márt 3 ezerért veszel egy komplett cuccot.

Kipróbálni az is megfelel. Aztán ha megtetszik, jöhet a Lada kormány, meg a madzag. (Halkan jegyzem meg, ez utóbbi soha az életben nem fog működni)

2016. márc. 16. 05:29
 7/8 b4r4thg ***** válasza:
Akinek Ladája van, az már majdnem mindent megkapott az élettől. Ne legyél mohó, nem kell neked még konzol is.
2016. márc. 16. 07:45
 8/8 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel megveszem a 3 ezrest, arra rá tudom szerkeszteni a lada kormányát? Mert ahogy nézem azok elég kicsik.
2016. márc. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!