Lakod Dezső kérdése:
Van egy külső vinyóm, valahogy meglehet menteni?
Figyelt kérdés
Megtaláltam a régi külső winchesteremet, wd scorpion 250gb , wd2500bevs , viszont amikor be dugom a gépbe, nem talál hozzá drivert, valahogy meglehet még menteni?2016. márc. 15. 17:52
1/4 anonim válasza:
a WD. weboldalán keress hozzá az Op. Rendszerednek megfelelő verziót!
2/4 anonim válasza:
Drivert álltalában szokott találni, ha nem gyártó honlapjáról,
Vagy tölts le egy IOBit féle "Driver Booster"t"
Keress neten serial keyt, Hykarumata vagy vmi ilyen volt asszem;
És telepítsd fel avval, de ne az összes drivert mert sokszor függ egy másik ezköztöl így az nem fog működni.
Ha nem talál lehet hogy meghallt
3/4 A kérdező kommentje:
Wd oldaláról próbáltam, de nem jutottam sokra, próbálom ezt a boostert is, de nem jutok 1-ről a 2-re:( azért köszönöm a javaslatokat
2016. márc. 15. 18:16
4/4 A kérdező kommentje:
siker, nem adtam fel az ügyet, leszedtem róla egy kis panelt, volt rajta egy védő műanyag, ott volt a sata csatlakozó meg a táp csatlakozó, rákötöttem és voálá
2016. márc. 15. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!