Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok jó minőségű mkv...

Brandon1981 kérdése:

Hogyan tudok jó minőségű mkv vagy blu ray file létrehozni? Én arra gondoltam, hogy dvd filmmel próbálkoznék, javúl konvertálás közben valamennyit a minőség?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem a blu ray filmnek mi a forrás file-ja? Talán a dvd? Válaszokat előre köszönöm. És még mielött fikáznátok a kérdésemet hozzáfűzném hogy nem konvertáltam soha.

#dvd konvertálás #blu ray konvertálás
2016. márc. 15. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A minőségen konvertálással csak rontani lehet.
2016. márc. 15. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

A blu-ray forrása a blu-ray lemez vagy az ebből a forrásból származó ripelt anyag, amit még nem konvertáltak át.

Minden konvertálási eljárás minőségromlással jár, és egy alacsony minőségi jellemzőkkel bíró tartalom magasabb minőségi jellemzőkkel bíró tartalomra való konvertálása csak még rosszabb minőséget fog eredményezni.

Ha van egy DVD-minőségű filmed, aminek eleve tömörített a képe és hangja, és felbontása kicsi, annak felbontása csak úgy növelhető ha széthúzod a meglévő képkockákat, amitől pixeles lesz.

Jóból (nagy felbontás, tömörítettlen kép és hang) lehet rosszabbat és kisebbet csinálni, de rosszból csak még rosszabb lesz.

2016. márc. 15. 13:26
 3/3 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a választ
2016. márc. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!