Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Grand Theft Auto IV utolsó...

A Grand Theft Auto IV utolsó küldetésében a Romannak meg kellett halnia?

Figyelt kérdés
Nincs meg a telefonban a Romannak a száma sem. Néztem videót is, hogy hogyan kellett volna csinálni, de nem sokra jutottam vele.

2016. márc. 15. 11:24
 1/8 anonim válasza:
Ha jól tudom 3 befejezése van a játéknak. https://www.youtube.com/watch?v=0LoNeiL5ehc . De javítsatok ki ha hülyeséget mondok.
2016. márc. 15. 12:04
 2/8 anonim válasza:
Pont egy rossz videót küldtem, de van olyan befejezése is ahol meghal. (az 1. vagyok)
2016. márc. 15. 12:07
 3/8 Nemohalacska ***** válasza:
78%

Ha a Revenge-t választod akkor Kate Mcreary hal meg. Ha Deal-t akkor Roman. Én úgy tudom hogy a Revenge a legjobb választás.

Az hogy senki nem hal meg benne olyan nincs eredetileg. Ez csak egy jól összehozott fanvideó. :D

2016. márc. 15. 13:10
 4/8 A kérdező kommentje:

A feladat betöltésekor ezt írta ki: The/A Revenge's tragedy

Bocsi, ha rosszul írtam, de nem vagyok valami jó angolból :D

2016. márc. 17. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem a játékomban. A Kate megvan, a Roman nincs.

Arra emlékszem, hogy nem teljesen úgy csináltam a játékban, ahogy a videóban. Vagyis nem én csináltam, hanem az...olyan...automatikus volt. Akkor a saját játékosom lőtt le valakit. Már nem tudom pontosan, hogy kit. Na mindegy. De azt megkérdezhetem, hogy miért halt meg a Roman? Visszapörgetjük a játék kerekét :)

2016. márc. 17. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=bGi-fGP5lAc Én ezt csináltam. Szerintem összekeverted. A Revenge-ben(bocsi :D) a Romnan hal meg, a Dealban pedig Kate. De mitől függ, hogy én melyiket választom. Vagy...bocsi, hogy ilyen fárasztó kérdésekkel bombázlak, de elég feledékeny vagyok :D azt se tudom, hogy ma mit reggeliztem :D
2016. márc. 17. 21:23
 7/8 Nemohalacska ***** válasza:

Az általad linkelt videó címében is benne van.

GTA 4 - Final Mission / Deal Ending - A Revenger's Tragedy (1080p)

Deal ending az oda van írva. :)

Attól függ hogy a végén a radaron a piros figura vagy a dollárjel ikonhoz mész. Ekkor indul el az utolsó három főküldetés szépen egymás után.

Revenge esetén:

1.A Dish Served Cold

2.Mr. and Mrs. Bellic

3.Out of Comission

Deal esetén:

1.If the Price is Right

2.Mr. and Mrs. Bellic

3.A Revenger's Tragedy

2016. márc. 17. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Én a dollárjelhez mentem :D Valahogy az jobban tetszett :D
2016. márc. 18. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!