Kb. mennyibe kerülne a javítás?
Van egy még garanciális ASUS laptopom. Tegnap egy baleset folyamán leves került a touchpadra és a billentyűzetre. Azonnal kikapcsoltam (akksit nem tudtam kivenni, mert unibody kialakítású gép), és egy napig "kiszárítottam" fejjel lefelé.
A gép bekapcsol, normálisan működik, kivéve a touchpad-et (az teljesen megadta magát, úgy látszik), illetve a gép nem érzékeli a telepet - ennek ellenére hálózatról és akkumulátorról is kifogástalanul működik, egyedül annyi a probléma, hogy a tálcán úgy jelzi, mintha nem lenne telep a gépben.
Tudom, hogy így látatlanban nehéz megállapítani, de aki ért hozzá, tudna mondani egy összeget, hogy kb mennyibe kerülne a szervizelés?
Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy ha ASUS szervizbe küldöm nem garanciális javításra, akkor megmarad a garancia, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!