Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? (Laggolnak a...

Rakaczki Dániel kérdése:

Mi lehet a baj? (Laggolnak a játékok)

Figyelt kérdés

Mi lehet a baj? Van egy ilyen gépem

- Intel core i3 3,4Ghz-4130 Processzor

- Gainward GTX 750 ti 2GB Videókártya

- 4GB ram - 1333Mhz

- Corsir 430C táp

- Windows 10

És laggolnak a játékok...mindig frissítek mindent ha frissítés jön, rendszeresen tisztítom a gépet, és mégis laggolnak olyan játékok, amiknek elvileg normálisan kéne menni.. néztem videókat is, hogy hogy kéne menni a játékoknak, de nem ugy mennek...

2016. márc. 12. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
8 giga ram ma már eléggé alap. A windows is rendesen kajál, aztán a játék is bezabál. Szerintem tisztességesebben menne, ha 8 giga lenne belőle.
2016. márc. 12. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a ram is probléma, de lehet a Win 10 is...
2016. márc. 13. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A gép tisztításába ugye a töredezettségmentesítés is beletartozik? A merevlemeze(i)den hány gigabájt szabad hely van?
2016. márc. 13. 00:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha vennék 8gb ramot (Dual-Channel esen) es 8.1 et tennék fel minden király lenne?
2016. márc. 13. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Battlefield 4-el voltak laggolási gondjaim. De nem net lag, hanem kép lag. Vettem plusz 4 giga ddr3 ramot és láss csodát, azóta nincs több szaggatás. A vga-m alapból bírta a játékot, csak egyszerűen játék közben elfogyott a ram.
2016. márc. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!