Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi eszi ennyire a telefonom...

Mi eszi ennyire a telefonom memóriáját?

Figyelt kérdés

A futó alkalmazások max 150 MB-t foglalnak, de így is 750/839 MB körül mozog a foglalt memória.

Mi lehet ami ennyire lefoglalja a telefont?

A másik, hogy emiatt lépnek ki az alkalmazások egyfolytában?

2016. márc. 12. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Emiatt lépnek ki. Hibás memóriakezelés az oka. Vannak alkalmazások amik indításukkor elvesznek X memóriát, majd miután kilépsz belőlük ezt nem adják vissza. Lehet ez a telefon szoftverének bug-ja hibája, de lehet az az alkalmazásé is. Nagyon nagyon gyakori androidon, de a többi rendszeren is. Kezelése: Gyakoribb telefon újraindítás és ugyan úgy mint Windows alatt, nem kell minden sz*rt telepíteni.
2016. márc. 12. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem telepítettem mindent, köszönöm a tippet!
2016. márc. 18. 17:50
 3/6 Alex Fly ***** válasza:
A memória azért van, hogy használjuk. Az Android memóriakezelése nem olyan, mint pl. a Windowsé. Amíg lehet, a memóriában tart mindent ami kell vagy feltételezhető, hogy kellhet. Ha aztán szükség van a tárhelyre, akkor felszabadítja.
2016. ápr. 4. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt' bezárja azt ami kell nekem...
2016. ápr. 5. 17:13
 5/6 Alex Fly ***** válasza:
Ami kell, azt nem zárja.
2016. ápr. 5. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:

,,A másik, hogy emiatt lépnek ki az alkalmazások egyfolytában?"

Mindig az az alkalmazás áll le a memória megtelésekor, amiben éppen vagyok, szóval de.

2016. ápr. 9. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!