Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem meg? (gamer...

Melyiket vegyem meg? (gamer cuccok)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni végre vagy egy jó fülest, vagy egy jó egeret, vagy egy jó billentyűzetet. De csak egyre van pénzem. Melyik érné meg jobban?
2016. márc. 11. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A jó fejhallgatót zenéhez, filmnézéshez is tudsz használni, egy jó és pontos egér is tud hasznos lenni, de nem hasznosabb, mint egy korrekt mechanikus billentyűzet.

Én vennék valami jó fejhallgatót és egy olcsó, de korrekt egeret (A4Tech X7 például nekem bejött), később egy mechanikus billentyűzetet, Cherry MX brown kapcsolósat, és aztán jöhetne valami komolyabb egér. De én többet gépelek, szóval az én fontossági sorrendem nem biztos, hogy mindenkire megáll.

2016. márc. 11. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod, hogy jelenleg mi az, amire a legnagyobb szükséged van. Valamint, ugyanaz a minőség nem feltétlen ugyanabban az árkategóriában van ezekből a termékekből.

Mi az a cuccod, amit már falhoz csapnál legszívesebben, mert annyira kevésnek érzed?

Én egy egeret szereztem be először, mert a régi egerem egy kopott, duplán kattintó, vacak szenzoros rakás .... volt, így azt volt a legégetőbb lecserélni. Később (mechanikus) billentyűzetet, és nemrég headsetet vettem. De egyik sem volt épp egyforma árkategória.

Mekkora kereted van, és milyen cuccokat használsz most?

2016. márc. 11. 17:52
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor egér xd
2016. márc. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!