Egy Nvidia-s videokártyát és egy AMD processzor-t rossz ötlet lenne egy gépbe tenni?
nem
ha hiba jelentkezik akkor vagy a vga hibas vagy a driver (vagy egyeb driverek) netan beallitasok
vagyis nem azert fog hiba jelentkezni mert amd cpu melle nvidia vga t tettel...
ilyen hiba elojohet amd vga val is nem csak nvidia val
es akkor is szinten ha intel cpu van gepben
a pontos hibajepenseg alapjan vegere lehet jarni lassan hogy mi a megoldas ra (ha nem egyszeru gyarihibas vga rol an pusztan csak szo)
Szia semmi köze hozzá. Egy ismerősömnek egy AMD FX-8320E proci van egy GAINWARD GTX960 Phantom 4GB DDR5 kártya mellett és szépen össze dolgoznak minden megy neki rendesen.
Nekem meg épp fordítva egy i3 proci mellett van egy AMD grafikus kártya.
annyi a különbség hogy AMD-vel olcsóbban tudsz összerakni egy gamer pc-t.
Még annyit szeretnék hozzá tenni hogy a procid az teljesen jó.
Játéknál leginkább a grafikus kártya a lényeg. Ha nem rendelkezel 8 GB rammal akkor bővítsed fel mert pl. 4-6 GB már kevés. És ha tudsz több pénzt szánni a grafikus kártyára akkor egy gtx 960 4GB-OT ajánlanák neked.
Szia én az alaplapokhoz nem nagyon értek szóval lehet hülyeséget írtam neked. De szerintem ez jó választás ezt később tudod fejleszteni egy jobb procival stb... De ha ennél olcsóbra gondoltál akkor majd valaki aki jobban ért hozzá segít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!