LB-LINK segítség?

Figyelt kérdés

LB-LINK BL-WR2000 tipusú routerrel kapcsolatban tudna valaki segíteni? Egyszerűen nem tudom beállítani...

TP-Link routeren siműán végig megyek a quick setupon ugye PPPOE kapcsolat felhasználóné/jelszó stb. és ennyi...

De ez a router nem akarja, van valami plusz beállítás ami kell neki?

2016. márc. 9. 18:54
1 2 3
 11/23 axonbite ***** válasza:
rá van dugva a net kábel és ha igen biztos jó helyen?
2016. márc. 9. 19:38
 12/23 A kérdező kommentje:
nem lehet rossz helyen, WAN-ba van a net, 1es portba meg a gép közvetlenül, ahogy a másik router, ami meg tökéletesen működik...
2016. márc. 9. 19:40
 13/23 axonbite ***** válasza:
bocsi hogy nem írok próbálok valamit keresni ami segíthet
2016. márc. 9. 19:54
 14/23 A kérdező kommentje:
köszi :) 3. ilyen router ami nem tp link és minddel volt kisebb nagyobb gondom, ez is egy ismerősömé elvileg csak kihúzta a gépből és azóta nem jó, de míg a többihez igen ehhez egy normális videó vagy leírást se nagyon találtam, büdös életbe nem veszek tp linken kívül mást
2016. márc. 9. 20:01
 15/23 axonbite ***** válasza:

üzem alatt reseteled? ha nem akkor úgy tedd... felhasználó névnél és jelszónál ügyeljél caps lock ne legyen bekapcsolva. elméletileg ki kell pipálni az auto connect rublikát.

amúgy van egy ötletem üzemeld be a jó routered keress új firmvaret mentsd le fájlba majd üzemeld be ezt a kacatot és frissítsd hátha jó lesz.

2016. márc. 9. 20:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam, az a poén, hogy a hivatalos oldalán is csak régebbieket találtam...de akkor is ráhúztam hátha, de nem jó továbbra se...

köszi szépen a segítséget feladom kivágom a p***ába, megmondom, vegyenek olyat ami nem ilyen szutyok...

2016. márc. 9. 20:48
 17/23 Tengor ***** válasza:

Egyrészt a MAC cím klónozásával nem tudsz galibát okozni, másrészt a Digi egy időben PPPoE és MAC filtert használt.

Mielőtt kukázod érdemes kipróbálni.

2016. márc. 10. 09:15
 18/23 A kérdező kommentje:

Rajtam a megoldásra hátha valaki ide talál ezzel a problemaval:)

A lenyeg hogy a konfigurálás alatt ne legyen a router netre radugva majd a konfiguráció végén továbbra is net nélkül kell egy robot és utána radugva a netet működik. Ha a sorrend nem jó nem fog működni :D ezen kívül minden aramtalanitas újra konfigurációt igényel, de ha ilyen router láttok inkább fussatok:D

2016. márc. 10. 09:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Robot helyett reboot
2016. márc. 10. 09:21
 20/23 axonbite ***** válasza:

hááát nem semmi megint okosabbak lettünk hála szívásodnak :)))

Na jó de sokkal jobb más kárán tanulni :)

kíváncsi lennék hogy ugrott be hogy net nélkül kel konfigolni...

2016. márc. 10. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!