LB-LINK segítség?
LB-LINK BL-WR2000 tipusú routerrel kapcsolatban tudna valaki segíteni? Egyszerűen nem tudom beállítani...
TP-Link routeren siműán végig megyek a quick setupon ugye PPPOE kapcsolat felhasználóné/jelszó stb. és ennyi...
De ez a router nem akarja, van valami plusz beállítás ami kell neki?
üzem alatt reseteled? ha nem akkor úgy tedd... felhasználó névnél és jelszónál ügyeljél caps lock ne legyen bekapcsolva. elméletileg ki kell pipálni az auto connect rublikát.
amúgy van egy ötletem üzemeld be a jó routered keress új firmvaret mentsd le fájlba majd üzemeld be ezt a kacatot és frissítsd hátha jó lesz.
Megpróbáltam, az a poén, hogy a hivatalos oldalán is csak régebbieket találtam...de akkor is ráhúztam hátha, de nem jó továbbra se...
köszi szépen a segítséget feladom kivágom a p***ába, megmondom, vegyenek olyat ami nem ilyen szutyok...
Egyrészt a MAC cím klónozásával nem tudsz galibát okozni, másrészt a Digi egy időben PPPoE és MAC filtert használt.
Mielőtt kukázod érdemes kipróbálni.
Rajtam a megoldásra hátha valaki ide talál ezzel a problemaval:)
A lenyeg hogy a konfigurálás alatt ne legyen a router netre radugva majd a konfiguráció végén továbbra is net nélkül kell egy robot és utána radugva a netet működik. Ha a sorrend nem jó nem fog működni :D ezen kívül minden aramtalanitas újra konfigurációt igényel, de ha ilyen router láttok inkább fussatok:D
hááát nem semmi megint okosabbak lettünk hála szívásodnak :)))
Na jó de sokkal jobb más kárán tanulni :)
kíváncsi lennék hogy ugrott be hogy net nélkül kel konfigolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!