Windows 10 wifi hiba képernyőkímélőnél? többi lent.
windows 10 et használok ha telefonon rajta vagyok a wifin és a számítógépen bekapcsol a képernyőkímélő akkor nagyon belassul a wifi sebessége a telefonomon
Pl: töltöttem a telefonomon egy játékot és míg nem jelent meg a pc-n a képernyőkímélő effektus addig 10mb/s al töltöttem a játékot amint megjelent a képernyőkímélő a telefonon leesett a letöltési sebesség 1mb/s-ra ha nem alacsonyabbra...
Ez mitől lehet?
Ilyennel még nem találkoztam soha :)
vicc ez az egész windows 10...
Nem szoktam képernyőkímélőt használni, inkább kikapcsoltatom a kijelzőt. Próbáld ki, hogy úgy is jelentkezik-e.
Egyébként hálózati forgalom van képernyőkímélő alatt? (Feladatkezelőt nyisd meg: Ctrl+Shift+Esc, válts a részletesebb nézetre és a Hálózat grafikonon egy percre visszamenőleg látható)
Én is most úgy használom,hogy nem állítok be képernyőkímélőt csak azt,hogy 5 perc után kapcsoljanak ki a kijelzők és úgy jó.Úgy megmarad a 10 mb/s letöltés
Lehet majd pár windows 10 frissítés után helyreáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!