Elite Dangerous játéknak hogyan kell meg csinálni a ASTRA Voice Patcht?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne , hogy a játékot meg vettem oké ez stim el indul működik 32 bit 64 biten is jól működik , meg vettem 4000 ért az Astra voice patch-t de mint kiderül ez se elég mert meg kell venni hozzá még külön programot ami működteti az újabb 4500 oké semmi gond meg vettem fel telepítem ezt a csodálatos külső programot Aminek a neve (Voice Attak) , fel települt nincs gond, de itt jön a probléma nem indítja el ki ír egy hibát hogy a beszéd felismerés be valamit be kell állítani oké semmi gond állítgatom nem jó beállítottam angolra is úgy se nem értetem hogy mért nem már fél éve nem tudom meg csinálni win 10 64 bit van a gépemen ötletek ? Skyp nevem novasz.12 ha esetleg játszatnánk party ba2016. márc. 6. 19:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!