Szerintetek érdemes át váltani Windows 10 re?
Az hülyeség hogy nem frissít a kalóz verzió. Sőt annyira agresszíven nyomul a 10 a frissítéssel, hogy ki sem tudod kapcsolni normálisan, csak a rendszer hack -elésével.
Amúgy én pont egy hete tértem át a saját gépemen is, eddig csak mások gépére raktam fel. Nekem semmi bajom vele eddig.
Viszont most is bekövetkezett, amit mindig is tartottam a frissítő telepítésekről, és ami miatt már számtalan dislike -ot kaptam itt, hogy konkrétan szart sem érnek. Elsőnek én is frissítő telepítéssel raktam fel, 1 percig percig működött boot -olás után, majd kifagyott a start menü. Csak ikonról tudtam indítani a programokat.
Szóval kénytelen voltam újratenni tiszta telepítéssel, azóta semmi probléma.
Szóval ha túl régi a Windows 7 telepítésed, és már millió szoftver meg módosítás van rajta, akkor inkább tiszta telepítéssel rakd fel.
attól függ, milyen géped van.
Egyébként én is rászántam magam pár hete, nos elmegy. Javult a boot idő, relatíve rendben van a sebesség is, de azért nem olyan sziklaszilárd, mint a 7. 5-6 éves gépet megéri frissíteni, annál régebbit szerintem felesleges.
Hát akkor lehet át váltok majd még eldől.
a gépem meg meg
Kingston 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
Intel Core i5-4460 3.2GHz
MSI GeForce GTX 970 4GB GDDR5
ASRock B85 Pro4 Alaplap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!