Miért kapcsol be lassan a laptomon?
Sziasztok!
Toshiba Satellite típusú laptomon iszonyat lassan kapcsol be. Újra lett telepítve Windows 8.1 van rajta.
Volt olyan hogy egy hibára hivatkozva újraindult de maga az újraindítás 10-15 percig tartott. Sajnos a hibát nem tudtam feljegyezni.
Most is azt várom hogy újrainduljon jelenleg 11 percnél tartunk de csak pörög középen a kis pöttyög és semmi.
Olvastam hogy lehet olyat csinálni hogy "a gép felújítása a saját fájlok megőrzésével" ez lehet megoldás?
Vagy mivel a gép folyamatosan felajánlja a windows 10 telepítését, inkább azt csináljam meg?
Köszönöm a válaszokat!
csak egyszerűen hiba üzenet és újra indult.
Viszont most megtaláltam az eseménynaplóban a kritikus résznél a Kernel-Power 41 (63) hibát.
Merevlemez kondíciója HDSentinel szerint milyen?
75%-nál biztosan megjelentek hibák a merevlemezen.
Persze így önmagában ez az állapot nem feltétlenül aktuális hibát jelez (rendszeres állapotmentéssel visszamenőleg lehet látni, hogy mikor-melyik érték hogyan változott), de mindenesetre gyanús és a rendszerlemezt érdemes lecserélni - adattárolásra még jó ideig alkalmas lehet.
(~14ezertől kapni 1000GB-os HDD-t, vagy 120GB-os SSD-t)
Köszönöm a segítséget. Úgy döntöttem, hogy egy profi szakemberre bízom a javítást.
Nagyon sokat segítettek és sokat tanultam is.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!