Hogyan kell pl. a youtubról kimásolni egy zenét és rátenni a telefon memóriakártyájára?
Sajnos, a pici használati utasítás erre csak azt írja, hogy lehet a telefonra másolni, de a hogyanról nincs szó.
A régi sim-kártyát a telefonba tettem. A memóriakártyát beletettem a laptopba. A fájlkezelőbe megtaláltam az ikont (commandert még nem ismerem). Aztán?
(Kaptam a telefonhoz hálózati átalakítót.) Köszönöm, ha segítesz.
Azt nem írtam, hogy még nem igazán értek a számítástechnikához. Mondhatom úgyis, hogy majdnem teljesen laikus vagyok.
Nem okostelefont vettem. MyPfone 6300-as telefont + 4GB memória-kártyát.
A ráhúzást a fájlkezelőben lévő ikonra megpróbáltam, de semmi nem történt.
Szóval első körben le kéne szedni youtuberól a zenét. Azt persze, hogy nem fogod megtalálni a használati utasításban. Van a neten egy csomó oldal amivel le lehet menteni mp3-ba a hanganyagot. Googlebe beírod, hogy youtube to mp3.
Aztán ha már a gépen van akkor jobb klikk a zenén, kiválasztod, hogy másolás, bemész a memóriakártyába és ott szintén jobb klikk csak most a beillesztést kell választani.
Na jo baszus ez mar azert eleg durva anyam ert hozza ennyit mint te ezt igy elmondani nem lehet csak meg mutatni
Keres a kornyeken egy fiatalabb sracot max 30 evig
De meg probalom elmondani elinditod a videot ahova beirod az oldal cimeket pl youtube google belekattintasz annyiszor kattints bele hogy kek legyen utana crtl es c gomb nyomasa egyszere felmesz arra amit uzenetben elkuldok ott belehet ileszteni crtl v vel amit kimasoltal es nyomkodod a gombokat utana letolti
Kedves 7-es válaszoló. Köszönöm szépen a kulturált, segítőkész, nem ítélkező és teljesen érthető segítséged. Sikerült és már hallom is a telefonon. Hurrá :)
Már csak egy kérdésem van, amire még nem jöttem rá. Kérem csak az válaszoljon, aki nem néz hülyének és tényleg csak a segítőkészség vezérli.
Szól a zene, de sajnos akármilyen gombot nyomok, egyszerűen semelyik gombbal nem tudom kikapcsolni a zenét, csak akkor, ha a telefont kikapcsolom. Légyszi segíts még ebben. Köszönöm szépen.
8-as válaszolónak: Te mit szóltál volna hozzá, ha valaki így lehurrog, mert nem értesz valamihez? Nem kell mindjárt lekezelően bánni azzal, aki jóval kevesebbet tud, mint te.
Nem fogok kimenni az utcára keresni 30 év alatti srácot emiatt. Ez elég hülye javaslat volt.
Sem a családomban nincs senki (mert nincs senkim), sem a környezetemben nincs olyan, aki segíthetne. Csak itt számíthatok segítőkész emberekre.
A magánban elküldött linket köszönöm. Meg fogom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!