Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy 80 centis (32") TV-re...

Egy 80 centis (32") TV-re szerintetek milyen a HD Ready 1366 × 768 felbontás? Látszódnának nagyon a pixelek a TV-n?

Figyelt kérdés

2016. márc. 5. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Lcd tv-n (gyanítom, hogy lcd) közelről zavaró lehet, de mivel 80cm, így tv nézés közben távolabbról biztosan nem lesz vele gond.
2016. márc. 5. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos sokan fogják mondani, hogy igen látszanak, meg nem szabad venni gagyi, és "alig" drágább a full hd-s stb... de szerintem 32"-nál még bőven jó a hd ready. Itt egy jó kis cikk, ahol tesztelik a dolgokat, és igen meglepő eredmény született:

[link]

2016. márc. 5. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Távolság függő, hogy zavaróak-e a pixelek. Mindenesetre egy 8 éves cikk ne befolyásoljon, ma már az 1920x1080 is kifutóban van.
2016. márc. 5. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdés a HD ready felbontásra vonatkozik, a cikk is ezzel foglalkozik, így szerintem még releváns.
2016. márc. 6. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
ÉN biztos nem vennék 32" tv hd readybe full hd tv csak kicsit drágább ,de szerintem simán megéri a felérat
2016. márc. 6. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Minél jobban fejlődik a technológia, annál jobban az igények is, ha előtte a Kérdező pl. monitorként valami nagyobb felbontásút használt, akkor nagy csalódás lenne a 1366x768. Persze ha valaki egy 576i CRT-ről vált erre, akkor máris jobb a helyzet, de úgy általánosságban már az 1920x1080 is kezd szűkös lenni. Ezt is vedd figyelembe amikor régi cikkeket ajánlasz.
2016. márc. 6. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!