Walking Dead-hez hasonló Telltale játékok?
Kijátszottam a Walking Dead Season 1, Season 2-t és szeretnék valami másik Telltale Games játékot kijátszani.
a Wolf Among Us az tényleg olyan jó? nyomába érne a Walking Dead hangulatához? nah és mivan a többi Telltale játékkal?
pl: Game of Thrones? ezek is jók?
erre most mit lehet mondani akinek tetszik annak tetszik akinek nem annak nem.. nézz videókat ma már minden második hülye csinált teszteket,gameplayeket etc
Most jelent meg a napokban a Telltale Michonne 1. része, nekem tetszett ez is, csak kár, hogy nagyon rövid volt. Márciusban lesz a 2. része.
A Game Of Thrones is nagyon jó, imádtam, de csak akkor érted, ha nézed/olvasod a GoT-ot, és tartasz már legalább a 3. évad 9. részénél.
Wolf Among Us is baromi jó, csak sajnos egy évada van, pedig a végén hatalmas csattanó van...
A The wolf among us teljesen más hangulatú mint a The walking dead. Személyes véleményem a játékról, a TWD-hez képest:
- szerintem történetben (eredetiség) messze lekörözi
- akcióban alulmarad, mert bántóan kevés a quick time event benne, de ami van, azzal nincs baj
- hangulatban nem tudok dönteni, teljesen más érzés van az emberben a két játék közben
- van benne egy újítás, ami a The wolf among us felé billenti a mérleget, ez pedig a "Fabulák könyve".
A Fabulák könyve folyamatosan nyílik ki, ahogy játszol, és hasznos, érdekes dolgokat tudsz meg a szereplők történetéről, előéletéről. Néhány mondatból áll egy-egy fejezet. Fontos tárgyakról is található leírás benne. Vannak olyan cikkek, amiket csak többszöri játék után tudsz kinyitni (mert másképp kell dönteni hozzá).
A látványvilág elképesztő, jók a fény-árnyék effektek, de a megszokott képregényes stílus. A színek élénkek, attól függetlenül is, hogy szinte a játék 70%-ban sötétben vagy gyengén megvilágított helyszínen játszódik.
A hangok is a megszokott színvonalat hozzák, jók a szinkronhangok (Bigbynek és egy a játék végén feltűnő női szereplőnek a szinkronja tetszik a legjobban), egy-egy szereplő hangja ismerős lehet a TWD-ből. Vannak benne jó kis poénok is, amin el lehet mosolyogni.
Arra azért készülj fel, hogy borzasztóan sokat kell olvasni! Ez a játék tényleg inkább interaktív animációs történet, mint játék. Természetesen nagy döntési helyzetek vannak, viszont igazából befolyásolni a történetet csak néhány ponton tudod csak, de ezekkel a hibáival is magával tudja ragadni az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!