Törlődtek a fájljaim, hogyan tudnám visszahozni őket? Sürgős
Figyelt kérdés
Sziasztok, a gépem néhány napja azt csinálta, hogy nem engedett belépni a felhasználói profilomba, csak egy ideiglenes profilt hozott létre, miközben azon dolgoztam helyeztem át pár dokumentumomat és képemet. Később sikerült megcsinálnom hogy töltődjön be a saját profil, de addigra a képeim és dokumentumaim eltűntek. Igen, tudom backup és másodlagos mentés de elfelejtettem. Próbáltam több programmal is visszahozni (recuva stb), de az sem találta. Mit tehetnék? Nagyon nagyon fontos dolgok vesztek el :(((2016. febr. 29. 15:59
1/8 anonim válasza:
Nem fogod tudni vissza hozni, ha eddig nem sikerült és nem volt biztonsági mentésed. Illetve legközelebb töltsd fel online tárhelyre.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor így jártam. Mostantól mentek mindent duplán.
2016. febr. 29. 16:11
3/8 b4r4thg válasza:
Érdemes több visszaállító progit kipróbálni, mert nekem hasonló helyzetben már sikerült visszaállítani törölt vagy sérült anyagokat. A program nevére viszont már sajnos nem emlékszem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, most találtam egy másik programot ami más futás közben most több fájlt talált, remélem azok is köztük lesznek :) Esetleg ha eszedbe jutna a program neve írd meg :)
2016. febr. 29. 17:42
5/8 anonim válasza:
Get data back for NTFS. Én ezzel a progival már sokmindent visszahoztam a halálból. Torrenten le tudod tölteni. Aránylag elég gyorsan dolgozik.
6/8 anonim válasza:
Köszi, ezek a válaszok nekem is hasznosak lehetnek, nekem is lenne pár fájlom, amit jó lenne visszaállítani.
7/8 anonim válasza:
De ezek a progik csak akkor működnek,ha még nem írtad felül a winyo ezen helyeit más fajlokkal.
8/8 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm :)))
2016. febr. 29. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!