Egy nagy merföld kő elé estem hogy monitort vegyek és hogy jo e a 21:9 es képarány?
Sokat gondolkodtam es hogy élvezzem a mindenapi játékokat egy 21:9 es monitort néztem ki csak nem tudom hogy az jó e a lol hoz illetve a cs go hoz hogy ekkora képarányt be lehet állitani? Választ előre is köszönöm!
Vagy hogy minden játéknál be tudom e állitani a 21:9 képarányt?
Azért azt nem mondanám, hogy az újabbakkal nincs gond, ha három kezed lenne valószínűleg össze tudnád számolni, hogy hány olyan játék van ami bármiféle nyújtás nélkül működik 21:9 es képaránynál.
Munkára nagyszerű, játék alatt garantáltan lesznek gondok - viszont a legtöbb monitornál van olyan funkció ami simán levágja a kép széleit, nyilván nem használja ki az egész panelt, de legalább nem nyújtja a képet.
Ez egy 21:9-es monitor. A bemutatóban a Doom 3 csak azért nem tölti ki az egészet mert az még FHD-t sem támogatatja. Csak 1600x1200-as felbontást.
Erre írtam a régebbi játékokat. Az újabbakkal nem lesz gond! Még ha nyújtja is, de kitölti a képernyőt.
Az, hogy a játék működik-e az adott képarányon pontosan azt jelenti, hogy nem nyújtja a képet. Ez jelen pillanatban a játékok 99+ százalékára nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!