Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy nagy merföld kő elé estem...

Bálo1002 kérdése:

Egy nagy merföld kő elé estem hogy monitort vegyek és hogy jo e a 21:9 es képarány?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam es hogy élvezzem a mindenapi játékokat egy 21:9 es monitort néztem ki csak nem tudom hogy az jó e a lol hoz illetve a cs go hoz hogy ekkora képarányt be lehet állitani? Választ előre is köszönöm!

Vagy hogy minden játéknál be tudom e állitani a 21:9 képarányt?

2016. febr. 28. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a régebbi játékokkal lesz gond. Az újabbakkal már nem. Filmezni nagyon jó, de oda kell egy erős gép is. Legalább is videókártya. FHD-hez képest kevesebb FPS-t fogsz kapni.
2016. febr. 28. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért azt nem mondanám, hogy az újabbakkal nincs gond, ha három kezed lenne valószínűleg össze tudnád számolni, hogy hány olyan játék van ami bármiféle nyújtás nélkül működik 21:9 es képaránynál.

Munkára nagyszerű, játék alatt garantáltan lesznek gondok - viszont a legtöbb monitornál van olyan funkció ami simán levágja a kép széleit, nyilván nem használja ki az egész panelt, de legalább nem nyújtja a képet.

2016. febr. 28. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy 21:9-es monitor. A bemutatóban a Doom 3 csak azért nem tölti ki az egészet mert az még FHD-t sem támogatatja. Csak 1600x1200-as felbontást.

Erre írtam a régebbi játékokat. Az újabbakkal nem lesz gond! Még ha nyújtja is, de kitölti a képernyőt.

2016. febr. 28. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy a játék működik-e az adott képarányon pontosan azt jelenti, hogy nem nyújtja a képet. Ez jelen pillanatban a játékok 99+ százalékára nem igaz.

2016. febr. 28. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
16:9-el nem lehet melléfogni..
2016. febr. 28. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehat lol,csgo,stb ami támodatja az FHD az minden menni fog mx megnyujtja?
2016. febr. 28. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha támogatja a felbontást amit a monitorod is tudd, még nyújtás nélkül is kitölti a képernyőt!
2016. febr. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!