A Sims 3-hoz letöltöttem pár kiegszítőt, de több, mint a felét nem tudtam telepíteni. Hogy lehet ez? Mi kell hozzá? Szoftverfrissítés? Vagy valamilyen program, amivel tudom telepíteni?
Legálisan megvásárolt játékról beszélünk?
És a kiegészítők is tiszta forrásból (pl.: Electronic Arts) származik?
Namost az mennyire gagyi már hogy a w2k-n nem megy a mobil internet?
w98 w95? És aki valami perverzió okán ezeket merészeli használni?
A w3.11 szupportja is TAVALY állt le.
Egyébként meg ha kérdezőnek kell egy olcsó jó gép dobjon pü-t épp van egy eladó monitorral billentyűvel tokkal vonóval. Na ezen az XP jól fut (még a Win7 is elmenne rajta).
Ha LOPOTT(!) játékkal van bajod ne sírjon a szád.
Bocsi, szerinted miért nem megy?
Mert az EA, az egyik legjobban tejelő termékét jól megvédi és fejleszti a másolásvédelmet.
Megoldás.
VÁSÁROLD meg!
Ha meg le akarod tölteni akkor keresgélj a torrentek közt. Ja és ne nyilvános oldalon próbálkozz hanem zárt torrentoldalakra próbálj bejutást szerezni, mint pl az Encore vagy a majomparádé és OTT kérdezősködni a fórumban miután egy ottani megosztást lehúztál.
Mindenesetre ha a SIM-el akarsz játszani, VEDD MEG!
A kedvenc játékaimat éni s megveszem, vagy amelyik megtetszik és tudom hogy végigtolom nem hajítom kukába azt is igyekszem beszerezni.
Ha olcsón akarsz hozzájutni (és legálisan), akkor eBay-re fel!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!