Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Sims 3-hoz letöltöttem pár...

A Sims 3-hoz letöltöttem pár kiegszítőt, de több, mint a felét nem tudtam telepíteni. Hogy lehet ez? Mi kell hozzá? Szoftverfrissítés? Vagy valamilyen program, amivel tudom telepíteni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Legálisan megvásárolt játékról beszélünk?

És a kiegészítők is tiszta forrásból (pl.: Electronic Arts) származik?

2010. ápr. 1. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Namost az mennyire gagyi már hogy a w2k-n nem megy a mobil internet?

w98 w95? És aki valami perverzió okán ezeket merészeli használni?

A w3.11 szupportja is TAVALY állt le.

Egyébként meg ha kérdezőnek kell egy olcsó jó gép dobjon pü-t épp van egy eladó monitorral billentyűvel tokkal vonóval. Na ezen az XP jól fut (még a Win7 is elmenne rajta).

2010. ápr. 1. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:
A játék letöltött, akárcsak a kiegészítői
2010. ápr. 1. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha LOPOTT(!) játékkal van bajod ne sírjon a szád.

Bocsi, szerinted miért nem megy?

Mert az EA, az egyik legjobban tejelő termékét jól megvédi és fejleszti a másolásvédelmet.

Megoldás.

VÁSÁROLD meg!

Ha meg le akarod tölteni akkor keresgélj a torrentek közt. Ja és ne nyilvános oldalon próbálkozz hanem zárt torrentoldalakra próbálj bejutást szerezni, mint pl az Encore vagy a majomparádé és OTT kérdezősködni a fórumban miután egy ottani megosztást lehúztál.

Mindenesetre ha a SIM-el akarsz játszani, VEDD MEG!

A kedvenc játékaimat éni s megveszem, vagy amelyik megtetszik és tudom hogy végigtolom nem hajítom kukába azt is igyekszem beszerezni.

Ha olcsón akarsz hozzájutni (és legálisan), akkor eBay-re fel!

Sok sikert!

2010. ápr. 4. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!