Snapchaten le lehet venni az effekteket keprol?
Figyelt kérdés
Csinaltam egy kepet, effekttel persze, de be szeretnem allitani fb profilkepnek ha valahogy le tudnam szedni rola.. Talaltam olyan alkalmazast, amivel a szoveget el tudom tuntetni, de az nem alkalmas az en bajomra:( valaki tudna segiteni?2016. febr. 28. 13:00
1/3 Lajos54 válasza:
Csak akkor lehetne, ha az eredeti, a program által használt formátum el lenne mentve, ennek megnyitása után "folytatni" lehetne a szerkesztést.
Mivel az a kép, ami -gondolom- neked megvan, már egy kész, végleges kép, tehát nem tartalmazza az eredeti változatot, utólag nem lehet "visszacsinálni".
2/3 A kérdező kommentje:
Oh:( koszonom, ment a zold
2016. febr. 28. 22:35
3/3 anonim válasza:
Mi az a program amit találtál? Amivel a szöveget lehet eltűntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!