Nagy kárt tehetett a laptopomban, hogy néhány csepp víz folyt be a touchpadnál lévő részbe?
Figyelt kérdés
Véletlenül pár csepp víz került a laptopom touchpadjára, és némi víz bele is folyt az ott lévő kis nyílásba. A laptop rögtön kikapcsolt magától, és azóta NEM lehet bekapcsolni.
A vizet próbáltam felitatni.
Mi történhetett? Az a pár csepp víz, olyan nagy kárt okozhatott? Mit tehetek?
A touchpad alatt milyen része van a laptopnak?
Előre is köszönöm a segítséget.
2016. febr. 27. 12:22
1/7 anonim válasza:
ha ki szárítod és még nem dugtad áram alá vagy nem kapcsoltad be akkor semmi baja nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Hát nyilvánvalóan elektronika van alatta, aminek nem hiányzik a víz. Húzd ki a töltőt, vedd ki az aksit, amennyire tudod szedd szét a gépet, és hagyd száradni. Egy idő múlva szerintem megpróbálhatod újra bekapcsolni.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a szétszedéséhez nem értek,nincs csavarhúzóm.
Az eset tegnap este történt, azóta nem lehet bekapcsolni, próbáltam. :(
2016. febr. 27. 12:47
4/7 anonim válasza:
hát akkor már lehet zárlatossá is tetted.
5/7 anonim válasza:
Igen, ha működés közben szivárgott be a víz, akkor valószínű elszállt az alaplap... Szerviz.
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta kiderült működik a laptopom, be tudtam kapcsolni, és minden rendben van, hála Istennek! :)
2016. febr. 28. 22:22
7/7 anonim válasza:
Akkor mákod van. Nem okozott zárlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!