Szerintetek a Sims 4 kompatibilis a windows 10-el?
Azért nem működik az egérpad, mert vagy elvan romolva, vagy levan tiltva a Windowsban, vagy nincs fent hozzá driver. Milyen rendszer volt először a gépen? Hány éves a gép?
Ha régebbi, lehet, hogy a 10-re nemlesz driver, és akkor még rosszabb lesz a gép. Főleg, hogy a 8 jobb rendszer mint a 10, én helyedben a 7et raknám vissza 10 helyett, hamár a 8 nem teszi meg.
A 10 nincs a Sims 4 gépigényében feltüntetve. De ez nem jelenti, hogy nem fog menni, sőt, mivel új játék (részben..) biztos, hogy menni fog.
Az Acer Aspire gépek híresek a botrányosan rossz touchpadról. Sajnos ez amolyan szériahiba.
Ha Google-ben rákeresel, akkor rengeteg kérdés, írás van erről.
Nekem is van Aspire laptopom, és nagyon jó, kényelmes, és hibátlan touchpad van rajta :) Szóval lehet, hogy csak szerencsés vagyok, hogy nekem nem hibás, de 2,5 éve tökéletesen teszi a dolgát.
HP, Asus laptopokon én nem tudom használni a touchpadot, az Aceré nekem tökéletes.
"2,5 éve tökéletesen teszi a dolgát"
Amit írtam, az leginkább az új szériájú Acer Aspire gépekre vonatkozik.
A régebbiekre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!