Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megvettem a BF 4 Premium...

Megvettem a BF 4 Premium Edition-t de nem jó. Többi lent?

Figyelt kérdés
Megjött bf4 prem edition feltettem 3dvd beirtam a kódot elvileg ezzel midnen kieg jár de nem tudok szerverekre csatlakozni mert kiirja kell hozzá a kieg most mit csináljak?

2016. febr. 25. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy frissíteni akar csak ? originen be regisztráltad?
2016. febr. 25. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
igen a játékaim közt van, de valamiért nem jó mert kéri a kiegeket de a campaint se inditja el ezt vettem meg: [link]
2016. febr. 25. 12:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Online in battlefield 4 on pc ezt irja campianál is és nem indul
2016. febr. 25. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
A "Battlelog Game Launcher" kiegészítőt letöltötted a böngésződbe? Az is kell a futtatáshoz! Amikor elindul a program, megnyit egy weboldalt, ott lehet szervereket keresni, meg minden... ott jobb oldalt felül van egy kis sárga nyilacska, az jelzi, ha még valamit le kell töltened hozzá. Letöltés után be kell állítani, hogy a weboldal megnyitásakor automatikusan induljon el a kiegészítő és frissíteni kell a lapot. Ezután már mennie kell.
2016. febr. 26. 06:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen mér minden működik, köszi.
2016. febr. 26. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!