Keresztes Vitéz kérdése:
Tisztelettel kérdezném, elkövettem azt az elővigyázatlanságot, hogy a Windows 7 operációs programomat frissítettem a felajánlott Windows 10-re. Van e valamilyen lehetőség, hogy a gépem valamely zugában megtalálhatom az elveszett dolgaim?
Figyelt kérdés
Sajnálatosan tapasztaltam, hogy a Windows 7-en lévő Dokumentumok és Képek nem a szokott helyen találhatók illetve az Asztalon lévő dolgaim is eltűntek, ezen kívül a böngészőm könyvjelzőinek is nyoma veszett. Egy kis küzdelem után elértem a partíción azt a helyet, ahol fellelhetők az "Asztal" és a "Dokumentum" illetve "Képek" mappák elemei ("User" mappában), amelyeket gyorsan át is helyeztem a Windows 10 Asztalára. Ismerkedés közben rátaláltam a visszatérés lehetőségére, amelyet rögtön meg is ragadtam, de elkövettem azt a hibát, hogy a Windows 10 Asztalára helyezett Windows 7 fájlokat nem helyeztem vissza az "User" mappába. Mire észbe kaptam már frissített a Windows 10 és sajnálatosan látom, hogy nem találom a régi dolgaim.2016. febr. 25. 10:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!