Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Word 2013-ban, hogyan tudom...

Word 2013-ban, hogyan tudom levinni azt a helyet ahová írok?

Figyelt kérdés
Lehet kicsit furán fogalmaztam meg, de a házi dolgozatom első oldalán középre raktam a címet és spacek helyett valahogy máshogyan kellene a lap aljára vinnem a helyet ahová írok. Azt utána már tudom, hogy hogyan kell tabulátorral aláírási vonalat készíteni.

2016. febr. 22. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kocsi vissza/soremelés.
2016. febr. 22. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves Zoligyerek!

Ezt a kocsit hol találom meg?

2016. febr. 22. 22:15
 3/4 Kőváry Orsolya ***** válasza:

Ez az Enter, magyarul új bekezdés jel.

Addig nyomkodd, amíg a megfelelő helyre érsz.

A kocsivissza-soremelés kifejezés abból az időből származik, mikor még írógéppel írtunk, a sor végén meg kellett húzni egy kart, ezzel sort emelt és a kocsit visszatoltuk a sor elejére.

2016. febr. 23. 07:27
 4/4 tabaki ***** válasza:

Szövegdobozba (lehet, hogy egyszerűen csak keretnek hívják?) is rakhatod, amit alulra akarsz írni, akkor oda húzod, ahová akarod.

Megjegyzés: Ne csak erre, hanem más esetben se használj szóközöket az elrendezésnél. Otromba szokás, és a szöveg minden változáskor szétesik, erre elég lehet az is, ha valaki olyan gépen nézi, amelyen nincs pont ugyanaz a betűtípus telepítve.

2016. febr. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!