Ebook és szótár?

Figyelt kérdés
Ebook olvasót szeretnék venni, nézegettem többfélét is. Két fontos szempont lenne, az egyik a háttérvilágítás, a másik a szótárfunkció. A kérdésem az lenne, h melyik készülékekben van jónak mondható szótárfunkció? Olvastam olyat, h az se baj, h eredetileg nincs a készüléken szótárfunkció, mert utólag lehet rá telepíteni, ez igaz? Nézegettem a Kindle Paperwhite 3 ebook olvasót, de nem egyértelmű, h ebben most van szótár eredetileg vagy sem. A kindleshop.hu-n ajándékként adják az angol-magyar, német-magyar szótárt, szóval úgy tűnik, h eredetileg nincs a készüléken szótár, ezen az oldalon kb. 48 ezer forintért árulják a készüléket. Más oldalakon láttam olcsóbban is, de ezek emailben vagy azt írták, h nincs a készüléken szótárfunkció vagy azt, h nem tudják, h van-e rajta szótárfunkció. Nem tudok kiigazodni.

2016. febr. 20. 13:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!